Veterinærsygeplejerske med speciale i pleje af kritisk syge dyr – Københavns Universitet

IKVH > NYHEDER > 2016 > VSP med speciale i ple...

20. april 2016

Veterinærsygeplejerske med speciale i pleje af kritisk syge dyr

Stort til lykke til Veterinærsygeplejerske Maria Vannby med titlen Cert VN ECC, (Certificate of Veterinary Nursing in Emergency and Critical Care).

Veterinærsygeplejerske Maria Vannby, Cert VN ECC

Maria har gennem det sidste 1½ år efteruddannet sig indenfor sygepleje og behandling af kritisk syge dyr, og for 3 uger siden bestod hun sin eksamen. På Universitetshospitalet for Familiedyr er vi stolte over at have den første veterinærsygeplejerske i Danmark med titlen Cert VN ECC på vores arbejdsplads.

Marias viden kommer nu til gavn for både patienter, klienter, kollegaer og vores
dyrlægestuderende.

For de der evt. gerne vil vide mere om uddannelsen kan i læse mere under følgende link: