Om instituttet – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IKVH > Om instituttet

Om instituttet

Instituttet dækker grundforskningsmæssige og anvendelsesmæssige videnskabelige discipliner, herunder anatomi, embryologi, stamcelle biologi, fysiologi, biokemi, cellebiologi, genetik, kvantitativ genetik, bioinformatik, ernæring, klinisk ernæring, veterinære billeddiagnostik, veterinær klinisk patologi, samt følgende discipliner indenfor familiedyrsvidenskab; intern medicin, kirurgi, klinisk onkologi, kardiologi, og klinisk neurologi.

Instituttet beskæftiger cirka 190 personer (årsværk), og vi er placeret i forskellige bygninger på Frederiksberg Campus og i Taastrup.
Universitetshospitalet for Familiedyr er en integreret del af instituttet, og det er placeret på Dyrlægevej 16, Frederiksberg. 

Forskningsmæssigt dækker instituttet både grundforskning og anvendt forskning indenfor centrale for veterinære og husdyrvidenskabelige områder, og vi har en stærk tradition for internationalt samarbejde og samarbejde med erhvervene. Et af resultaterne af samarbejde med erhvervslivet er pelsdyrfarmen, Rørrendegård, Taastrup.

Vores mission er at arbejde til gavn for dyr og mennesker, og det gør vi gennem forskning, undervisning, innovation og udbredelse på en arbejdsplads baseret på fælles værdier.
 

Med udgangspunkt i stærke internationalt anerkendte forskningsdiscipliner vil vi sætte en ny  standard for tværdisciplinær forskning, undervisning og innovation indenfor dyrs sundhed og sygdom, og vi har også som mål at være blandt de bedste offentlige arbejdspladser i Danmark

Sektioner 

Hospital

Centre

Forskeruddannelsesprogrammer (Graduate programmes)